Kennismaken?

Kennismaken?

Werken in het onderwijs is heel prettig en op de twee scholen van de Stichting Islamitische Scholen Rijn en Gouwe in Alphen aan den Rijn en Gouda is het extra aantrekkelijk. Onze stichting draagt zorg voor goede werkomstandigheden, goede materiele voorzieningen en ruime ondersteuning in de vorm van onderwijsassistenten en ander ondersteunend personeel. Onze scholen zijn open scholen die midden in de maatschappij staan. We staan dan ook open voor zowel islamitische als niet islamitische collega’s.

Er is veel aandacht voor professionalisering en deskundigheidsbevordering. Onze scholen staan voor ‘samen in ontwikkeling’. We zetten de komende jaren in op een versterkte samenwerking tussen de scholen en het personeel om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te innoveren. 
De arbeidsmarkt in het onderwijs staat onder grote druk. Jaarlijks zijn er vacatures als gevolg van natuurlijk verloop en de ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast zijn er leerkrachten nodig die kunnen inspringen bij afwezigheid van leerkrachten. Er is een ‘stille reserve’ aan leerkrachten: potentiele collega’s met een onderwijsbevoegdheid, maar die daarvan geen gebruik maken. Graag zouden we met hen kennismaken om de mogelijkheden na te gaan. Ook verwelkomen we leerkrachten, die elders in het onderwijs werkzaam zijn, graag bij onze scholen. 
De 750 leerlingen van onze scholen krijgen en verdienen elke dag onderwijs van goede kwaliteit en dat willen we graag zo houden. Dat is alleen mogelijk wanneer er in voldoende mate goed personeel beschikbaar is. Dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle betrokkenen.
Daarbij rekenen we ook graag op jouw medewerking!

Open sollicitatie
Maak gebruik van de mogelijkheid om een open sollicitatie (motivatiebrief + CV) te mailen naar: info@al-qalam.nl. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar leerkrachten. Wij nodigen je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek. Wij maken graag kennis met jou, je talenten en kijken graag naar de mogelijkheden om jouw droombaan in vervulling te laten gaan.
 
info@al-qalam.nl
0182 553965